......PRAKTIJK VOEDING EN DIËTETIEK...... Mariëtte Hoogers
Meer informatie over ons

Mariëtte Hoogers-Moleman mariette_hoogers-moleman

 

In 1981 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Hogeschool Voeding en Diëtetiek van Amsterdam. Sinds die tijd ben ik werkzaam als zelfstandig gevestigd diëtist in Hilversum, gecombineerd met werk in ziekenhuis, revalidatiecentrum, industrie en onderwijs. 

 

Om mijn kennis over voeding en gezondheid te verbreden en verdiepen heb ik naast de gangbare bijscholingen diëtetiek ook de opleiding orthomoleculaire therapie PNI en een jaar Evidence Based Practice aan de UvA gevolgd. 

 

Gezond en smakelijk eten en voeding als medicijn, zo goed mogelijk aangepast aan de mogelijkheden van de individuele mens, dat is waar het volgens mij om draait en waar mijn uitdagingen liggen.

Naast allround diëtetiek zijn Diabetes Mellitus, maag/darmproblematiek, ouderenzorg en ondervoeding  mijn speciale aandachtsvelden

 


 samenwerking met Stephanie Bikker-Moes

Nadat Stephanie vanaf 2012 bij mij in de praktijk werkzaam is geweest is zij zelfstandig verder gegaan op de lokaties MC Seinhorst, Zenderstraat 119 en HAP Oost, Jan van der Heijdenstraat 319.

Wij blijven voortgaan met onze goede samenwerking in diverse projekten, in eigen specialismen en zullen elkaar waarnemen wanneer dat nodig is.

zie:  www.voedingenveerkracht.nl